Nyheter

Arkiv

Nyheter

Nå nærmer høsten seg

Kjære båtvenner 

En fantastisk båtsommer er nå på hell og vi har kommet over i den første høstmåneden. Det er enda en stund til isen legger seg og vi kan fortsatt få noen fine helger på fjorden. Vi må, selv om det kan være tungt, innse at båtsesongen snart er over for i år. Høsten er ikke bare vakre farger og klar luft, den kan også by på kraftig vind som kan medføre skade på båt og bryggeanlegg. Det første vi bør gjøre nå er å se over fortøyninger, er de solide nok, har den strekkavlastere og bør det legges ut et spring. Se også etter om presenningen og luker er skikkelig lukket og at det ikke ligger ting på båten som kan blåse av gårde.

På linken under vil dere se datoer for når havnen stenger og når boblehavnen åpner samt når det boblehavnen stenger og havnen åpner til våren. Vannet vil bli stengt på bryggene, og vaktordningen opphører 15. oktober, som er den datoen havna stenger. Ønsker du å ha båten liggende lenger så send melding til vakttelefon med dato for når du skal flytte båten. Vi kan ikke tillate at båter blir liggende ut over 1. novemberfordi den første isen ofte legger seg allerede tidlig i november.

For å lette vedlikehold og unngå skader på bryggene skal fortøyningene, og alt annet som ligger på plassen fjernes samtidig med at båten blir fjernet.

Havnesjefen