Nyheter

Arkiv

Nyheter

Takk for i årVi har lagt en fantastisk båtsommer bak oss og jeg håper at dere alle har kunne nyte alt det fantastiske som båtlivet kan by på. Det har vært en viss treghet i å få flyttet båtene i år. Mye av årsaken kan være at det var mange fine båtdager i løpet av høsten, og at flere av dere hadde problemer med å få lagt båten i opplag før vi skrev november. Nå er alt under kontroll, og vi er glade for at ikke isen la seg så tidlig som i fjor da den la seg 9. november.

Vi hadde ingen skader etter høststormene noe som vel er en kombinasjon av at vi har en lun havn og at styret er opptatt av at havnen skal være trygg. I fjor høst ble det skiftet ut 19 moringer som var røket eller sto i fare for å ryke, og i høst er det byttet ut 14 moringer av samme årsak.

Selv om temperaturene sier noe annet og fjorden fortsatt er isfri så nærmer vinteren seg. Det er ca. 50 båter i boblehavnen i vinter og jeg vil anmode alle som har båt der om å se til båten i vinter. Har det vært mye vind og/eller snedd mye så ta en tur ned i havna og sjekk båten, presenningen og fortøyningen. Båten bør inspiseres minimum annenhver uke gjennom vinteren slik at dere ungår skade på båten.

Ser frem til å møte dere alle igjen til våren og til en ny fantastisk båtsommer.

Hilsen 

Havnesjef Vidar